Programma

LET OP

 • Wanneer u zich inschrijft ontvangt U direct na uw inschrijving een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving in uw mailbox.
  Het is al enkele keren voorgevallen dat mensen denken hun inschrijving afgerond te hebben, maar vergeten om de laatste stap in het bevestigen van de inschrijving af te ronden. Dat is heel vervelend voor de renner of renster, want dan is de deelname niet geregistreerd en kan men niet deelnemen.
  Zorg er dus voor dat u de inschrijving volledig afrondt. En check of u de bevestiging per mail heeft ontvangen. Het komt ook wel eens voor dat die in uw spamfolder terecht komt, dus check ook deze. Heeft u niets ontvangen of bent u er niet zeker van stuur ons dan even een bericht.
   

 • Inschrijving van elke tijdrit sluit op de vrijdag voorafgaand aan de betreffende tijdrit.
   

 • Tijdrit Tom Dumoulin Bike Park Finale
  di 28 jun.
  Sittard
  Op dinsdag 28 juni van 18.30 uur tot 21.00 uur vindt de finale van de LCCT plaats op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. De organisatie van deze tijdrit is in handen van de stichting Bikepark Sittard - Geleen
  Share
 • Tijdrit Maasduinen Well 2022
  di 31 mei
  Maasduinen Well
  Op dinsdag 31 mei van 18.30 uur tot 21.00 uur vindt de 3e tijdrit plaats uit de LCCT cyclus van 2022. Deze tijdrit is tevens het Limburgs kampioenschap voor diverse categorieën. Gestart wordt op het sluizencomplex in Well. Nieuwelingen rijden 15 km.
  Share
 • Tijdrit Meinweg (Herkenbosch)
  di 24 mei
  Herkenbosch
  Op dinsdag 24 mei van 18.30 uur tot 21.00 uur vindt de 2e tijdrit plaats uit de LCCT cyclus van 2022. Deze vindt plaats op de Meinweg bij Herkenbosch nabij ingang
  Share
 • Tijdrit Panheel - Wessemerdijk 2022
  di 10 mei
  Wessemerdijk Panheel
  Op dinsdag 10 mei van 18.30 uur tot 21.00 uur vindt de 1e tijdrit plaats uit de LCCT cyclus van 2022. Dit doen we zoals gebruikelijk op de weg langs het kanaal van Wessem naar Weert Gestart wordt op de Wessemerdijk 200 m voor het viaduct onder de N272 (Napoleonsbaan)
  Share